BorNívó Miskolc
3525 Miskolc | Széchenyi u. 27. | +36-30/285-8122

Egyedi címke készítése

Tegye egyedivé a címkét is!

Két napos határidővel vállaljuk egyedi, névre szóló címkék megtervezését és kivitelezését - a nálunk vásárolt borok esetében - hozott szöveg vagy katalógusból választott minta alapján. 10 db-os címkeigényt már bor nélkül is tudunk teljesíteni!

Részletek

Egyedi csomagolások

Válasszon különleges csomagolást!

Egyedi készítésű, speciális csomagolással tesszük még dekoratívabbá az ajándéknak szánt bort, ajándéktárgyat vagy borélvezeti kelléket.

Részletek

Szállítás

Nagyobb értékű megrendelés esetén, ha Ön miskolci és nem szeretne cipekedni, kollégáinkkal személyesen egyeztethet a kiszállításról.

Részletek

Ajándékutalvány

NE HOZZA ZAVARBA AZ AJÁNDÉKOZOTTAT!

Üzletünkben lehetősége van 1000 Ft és 5000 Ft értékű Ajándékutalványok vásárlására. Az ajándékutalványok a vásárlástól számított 6 hónapon belül bármikor felhasználhatóak üzletünkben. Kérésére az utalványt egyedi borítékba csomagoljuk és díszítjük.

Részletek

Vásárlási utalvány

Törzsvásárlói kedvezmény

Vásárláskor minden elköltött 5.000 Ft után egy darab 500 Ft értékű Törzsvásárlói utalványt kap ajándékba. A következő vásárláskor a vásárolt termék vételárának minden 5.000 Ft-ja után egy utalványt használhat fel a kiállítástól számított 6 hónapon belül.

Részletek

Borkostolók szervezése

Kápráztassa el ügyfeleit, barátait, családját egy személyreszabott borkóstolóval!

Üzletünk exkluzív pincéjében 20-25 fős borkóstolók megtartására van lehetőség. A különböző árkategóriájú borsorok összeállítása üzletünk széles kínálatából történik. Igény szerint pogácsát, borkorcsolyát biztosítunk.

Részletek

Céges reklámtárgyak

Egyedi, céges megjelenés

Ha Ön munkatársait, partnereit szeretné céges emblémával ellátott ajándéktárgyakkal meglepni, általunk erre is van lehetőség. Rövid határidővel az ajándéktárgyat nyomdai címkével, plakett készítéssel tesszük cége számára egyedivé.

Részletek