BorNívó Miskolc
3525 Miskolc | Széchenyi u. 27. | +36-30/285-8122

Exkluzív szaküzlet


A BorNívó exkluzív megjelenésével Miskolc sétálóutcájának egyik legszebb üzlete. Ezt bizonyítja, hogy a Miskolci Nemzeti Színház szomszédságában található üzlet a városlakók szavazatai alapján elnyerte a "Legszebb Portál" címet. Az egyedi igényességgel kialakított belső tér tükrözi a termékek és a szolgáltatások minőségét, a szakszerűségét, az egész üzlet egyediségét.

A kínálat felöleli a hazai borvidékek reprezentatív pincészeteinek, emblematikus borászainak különleges borait, valamint hazánk jó minőségű pezsgőit és pálinkáit egyaránt. A BorNívó kuriózumokkal szolgál, így a bor élvezetéhez kapcsolódó tárgyak palettáján is a minőséget nyújtja. A Leonardo, a Screwpull és más márkák kellékei (poharak, borhűtők, dekantálók, dugóhúzók, palacktartók) egyediségükkel varázsolják el a borok szerelmeseit.

Munkatársaink állandó továbbképzéseken, borkóstolókon vesznek részt, pincészetek látogatásával folyamatosan fejlesztik tudásukat. Ennek köszönhetően a BorNívóban pontos, személyre szóló tájékoztatást kapnak ügyfeleink a borokkal és borászatokkal kapcsolatos kérdésben.

Az ital tárolása is hozzájárul a minőséghez. Az üzlet alatt kialakított pincehelyiség, mely raktárként és klubhelyiségként működik, kellemes hőmérsékletet biztosít a borok szakszerű tárolásához.


Filozófiánk


A bor tiszteletteljes, elegáns és ünnepélyes. Természetes, értékes, szép és stílusos. A hagyomány, a kétkezi munka és borkultúránk egészséges és maradandó értékeit hordozza. Őszintén közvetíti az ünnep szellemét, a tisztelet, a köszönet és az öröm érzéseit.

A fenti szavak a BorNívó bármely palack boráról elmondhatók, legyen az fehér, rosé vagy vörös. A felsoroltak mindegyike méltón képviseli cégünk üzenetét. Egy palack bor éppen olyan tökéletes ajándék ünnepnapokon, mint más alkalmakkor, melyet még különlegesebbé varázsol egy exkluzív csomagolás vagy egy egyedi címke.

Forduljon hozzánk bizalommal, együtt megtaláljuk a legmegfelelőbb palackot!